Mijn drie favoriete blogs op een rij!

Naast het schrijven van blogs vind ik het lezen van blogs ook erg leuk. 

Het liefst lees ik  persoonlijke blogs van moeders, of blogs met handige tips.

Ik heb drie blogs die ik  standaard elke ochtend lees die ik erg leuk vind! En die wil ik vandaag graag met je delen.

De blog van Twinkelbella vind ik ontzettend leuk! Er komen leerzame dingen voorbij, maar ook veel persoonlijke verhalen en daar houd ik ontzettend van! De vlogs zijn ook altijd erg leuk om te zien, ik hou gewoon van het hele concept. Dus elke morgen wanneer ik m’n ogen open doe check ik meteen even haar blog.

De blog Joy from Joyce gaat veel over moeder zijn en dat trekt mij! Ik vind de blogs elke keer weer leuk. Over budget, tja wie houd er nou niet van budget?! Lekkere recepten en daarnaast ook altijd de persoonlijke noot, super leuk! De vele tips vind ik ook altijd heel handig!

The mommy diaries ik hou van de humor en eerlijkheid. En omdat Tamara ook moeder is van vier kinderen vind ik het extra leuk om haar te volgen. Het is fijn om herkenning te zien/lezen. Haar weight watcher avontuur volg ik als eeuwige jojo’er ook maar al te graag.  Jup, echt een super leuke blog!

Dit zijn de blogs die ik ELKE dag lees en waar ik veel plezier aan beleef. Het leuke van blogs lezen is dat je ( althans dat geld wel voor mij) echt gaat mee leven met iemand. De persoonlijke verhalen trekken mij het meest! Breng ze zeker een bezoekje, echt de moeite waard! 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *