Cliché maar ó zo waar!

Hadassa doet het goed! Dat heb ik al wel vaker gezegd maar het is echt zo. En wat wordt ze groot! Het gaat allemaal veel te snel! Cliché maar ó zo waar!

En wat ontzettend fijn is, is dat we het gedeelte hartafwijking hebben kunnen afsluiten. De cardioloog en ik lagen helemaal op één lijn en dat was erg fijn. We hebben een goed gesprek gehad en ze vertelde me dat er geen reden was om nog verder te onderzoeken en dat Hadassa geen vernauwingen had in haar slokdarm. 
Hoe ik in een vorige blog nog schreef over dat ik amper brood durfde te proberen eet ze nu dapper stukjes brood! En ontbijtkoek vind ze ook heerlijk! Ze heeft al een aantal keer met de pot mee gegeten en bij het zien van eten wordt ze hysterisch en eist zo’n beetje NU gevoerd te worden! Erg grappig om te zien. 
Ik zelf voel me ook weer een stuk zekerder en vertrouw steeds meer op haar kunnen. Ik kan er echt meer van genieten, zo ontzettend fijn. 
Het viel de fysio op dat ze kan nog niet kan zitten, nu lijkt het erop dat ze hypermobiel is. Iets wat bij ons in de familie wel voorkomt. En dus is haar rug niet zo sterk. Maar ze is wel ontzettend lenig, een stuk leniger dan een ‘gemiddelde baby’.  Het kan iets zijn waar ze toch nog overheen kan groeien, maar omdat het in de familie zit kan het ook maar zo zijn dat het altijd zo blijft. En met het zitten denk ik ook… alles op z’n tijd. Het komt vanzelf, en ik ben inmiddels ‘wijs’ genoeg..ahum,, om niet te gaan vergelijken met andere baby’s. Wat soms wel heel lastig is hoor. 
Maar we oefenen er lekker op los, al hoewel ze een hekel heeft aan zitten en de bij behorende oefeningen. 😉 De fysio was verder meer dan tevreden, ze was echt blij dat ze zo ontzettend vooruit ging. Ook wel erg fijn om te horen!
Kortom, goede berichten. Om dankbaar voor te zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *