Een grijs wolkje en dankbaarheid

Hoi!

De jongens zijn al vroeg wakker, wat wil je..het is vijf december! Sinterklaas komt op school en vanavond verwachten ze een berg cadeautjes bij de deur! Wat vind ik dit een fijne tijd, pakjes avond vind ik samen met kerst het leukst!

Alleen hangt er nu toch wel een grijs wolkje boven me ( boven ons).. Hadassa zal er niet bij zijn, haar eerste pakjesavond..we zijn niet compleet,,Het doet meer met me dan ik in eerste instantie verwacht had.

Maar toen Ben en ik gister avond alle pakjes aan het inpakken waren besefte ik me hoe rijk we zijn..niet rijk als in veel geld hebben. Maar rijk dat we elkaar hebben.. En we zijn dan misschien niet bij elkaar..maar we horen wel bij elkaar. En dat zal niet veranderen.

Ook na mijn vorige blog, was het zo fijn om te zien dat we rijk zijn aan vrienden.. mensen die om ons heen staan en ons willen helpen als het even niet meer lukt. Ik ben zo dankbaar voor alle  hulp, kaartjes en gebeden. Het sterkt ons zo. We hoeven het niet alleen te doen, ik hoef niet altijd sterk te zijn. Ook al vind ik het ontzettend lastig om hulp aan te nemen…is het echt heerlijk. Het voelt als een warme deken  tijdens een ijskoude winterstorm.

Vanavond gaan we genieten, van de jongens, van de gezelligheid. Hadassa mag dinsdag naar alle verhalen luisteren als ze weer thuis is. En natuurlijk haar eigen pakjes uitpakken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *