Meer dan waard

Hoi!

Over de helft van de zwangerschap. Nog een week of achttien te gaan. Klinkt ver weg, maar voor we het weten is het zover. De zorgen die we hadden laat ik voor wat het is. Ze kunnen niet alles zien, wij willen niet alles weten. We zien het wel als het zover is.

En dat je dan weer bedenkt wat je ook alweer nodig hebt voor een baby, hydrofiel luiers, spuugdoekjes, rompertjes, slabbetjes, sokjes, kleertjes, luiertas, kinderwagen ( was helemaal op na de jongens) een box enz. enz. Ik had eigenlijk al van alles weg gedaan. En aan de kleertjes die ik nog had heb ik nu niks meer.
Dus dat word shoppen 🙂 Wat ik helemaal niet erg vind natuurlijk. En alles wat ik kan tweedehands kan overnemen of gewoon krijg vind ik nog leuker.

Winkelen voor een dametje is ineens weer een heel nieuw ding. Wat vind ik eigenlijk leuk? Echt roze en prinsessen of juist stoer en hip. Ik heb nog niet echt een idee, het zal wel van alles wat worden. En de slaapkamer.. kan ik die gewoon laten zoals hij is.. Blauw.. of ga ik em verven..? Een meisje kan best een blauwe kamer hebben toch? Maar als er dan roze dekentjes in het bed liggen is dat dan niet raar? Ja, waar ik allemaal wel niet over na denk 😉 En dan nog een naam natuurlijk, we hebben al een onwijs ( vinden wij) leuk geboorte kaartje gevonden en bewerkt naar hoe wij het mooi vinden. Erg leuk om zo mee bezig te zijn.

Daarnaast voelt het haast alsof het mijn eerste zwangerschap is. Alsof ik vergeten was hoe het allemaal ging en wat je allemaal wel en niet mocht doen/eten/tillen. Wanneer regel je wat? En hoe moest dat bedje nou ook al weer op gemaakt? En alle regels die natuurlijk steeds weer veranderen. Dat het soms lijkt alsof je bijna niks meer mag eten. Dat is niet waar.. maar hé wat je niet mag wil je juist toch? Een boterham met een mega laag filet american of een flinke milkshake. Pas was ik bij de mc donalds, en at ik een heerlijke mcflurry Oreo.. en me toen ineens bedacht dat ik geen softijs mocht. OEPS! 😉  En dan de nieuwe regel, elke dag een schoon vaatdoekje. ja..oké, daar ga ik maar niet op in. Ik heb tenslotte al bijna geen was 😉

Bovenal probeer ik vooral zo veel mogelijk te genieten. De kwaaltjes die erbij komen kijken, ja die zijn vervelend. Het is absoluut geen rozengeur en maneschijn. Maar het is elk pijntje  meer dan waard.

Liefs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *