Moeder van vier

Hoi! 
De dag dat Hadassa weer mee mocht uit het ziekenhuis werd alles ineens heel echt. Ik heb vier kinderen, kan ik dat eigenlijk wel? Ja, beetje laat om daar nu over na te gaan denken Stefanie..Maar ja het schoot wel even door m’n hoofd.
Ik ben dan ook wel erg blij dat we nu herfstvakantie hebben en we dus zonder op tijd te staan aan elkaar en de nieuwe situatie kunnen wennen. Nou moet ik zeggen tot nu toe gaat het erg goed. De jongens helpen flink mee en zijn ontzettend begaan met hun zusje. Als ze huilt staan er drie broers om haar heen en word ik meteen opgetrommeld want ja, ze moet worden getroost. 
Ik weet nog zo goed dat ik na de geboorte van Gideon echt heul lang heb moeten wennen. Echt wel een jaar of 2/2,5. Gek hé… Het is dit keer zo anders. De jongens zijn natuurlijk ouder en kunnen al zoveel zelf. Nu moet ik zeggen dat ik  lichamelijk binnen no-time herstelt was en me erg goed voelde. Gelukkig maar want dat had/heb ik echt nodig! Maar het zou me niet verbazen dat ik alsnog een instort moment zal krijgen, na die emotionele en heftige weken in het ziekenhuis. 
Maar het voelt allemaal zo goed en vertrouwd dat Hadassa erbij is, en ook heus wennen hoor echt! Als Hadassa flink huilt en er aandacht gevraagd word door alle drie de jongens. Of ze slaan elkaar de hersens in.. moet ik wel even bedenken hoe pak ik dit aan? 
Maar ik sta er nu zo anders in dan bijna vier jaar geleden, ik voel me zo anders. Daar ben ik blij om. Ik voel me echt goed, en dat is fijn!
Moeder van vier mag ik mezelf nu noemen…wat een zegen! 

Liefs 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *