Doelen update #2 Dalletje.

Tijd voor een ‘doelen’ update. Nou ik denk dat het enige doel wat ik nog redelijk volhoud mijn schoonmaakrooster is. En wel, omdat ik het gewoon beter kan bijhouden en niet overspoeld raak in het werk als ik me aan het rooster houd. In ieder geval één positief punt om deze blog mee te starten.

Het gezonde eten..tja dat is een ding opzich. Ik weet wat goed voor me is, ik weet wat niet goed voor me is maar de juiste keuzes maken lukt me meestal niet. Of met mijn hoofd maak ik een andere keuze dan met mijn maag. Maag zegt chips hoofd zegt appel. Maag is sterker. Maag wint. Zoiets. Ik denk dat het beter is wanneer ik mijn grote doel daarom opsplit in kleinere doelen. Bijvoorbeeld: Komende week eet ik alleen ‘s avonds in het weekend chips, niet doordeweeks. Of vandaag eet ik de hele dag geen ongezonde snacks. Misschien toch maar even wat kleinere doelen op papier zetten, die het wat overzichtelijker maken.

Wat de blogs betreft heb ik eigenlijk wel van alles te vertellen, maar is het niet altijd even gezellig of positief en eigenlijk wil ik dat dan weer niet. Ik weet dat wanneer ik niet lekker in m’n vel zit schrijven helpt het maakt mijn hoofd weer leeg en geeft weer ruimte. Maar of het allemaal delen handig is weet ik niet. Ik wil in ieder geval het week overzicht blijven plaatsen en wat er daarnaast uit mijn handen komt dat zien we dan wel weer.

Het vloggen probeer ik echt weer op te pakken en het plezier terug te vinden. Maar ook dat werkt een beetje zoals het bloggen. Ik wil niet teveel negativiteit en soms kan ik daar niet omheen en dan film ik liever helemaal niet.

Lang verhaal kort er is een klein dalletje waar ik weer vanuit omhoog probeer te klimmen. Ik merk dat er weer een ‘last’ op mijn schouders drukt die me verteld dat ik meer en meer moet doen. En dat ik ja en amen moet zeggen en voor iedereen klaar moet staan. Terwijl ik zelf nu even in m’n eigen struggle zit. En dat merk ik aan alles. Ik moet weer herpakken en prioriteiten stellen. Mijn gezin en ik zelf PUNT ( waarom maak ik het toch altijd zo moeilijk voor mezelf?!)

Terwijl ik verder omhoog klim wil ik echt proberen mijn doelen weer beter te gaan oppakken en dus wat kleinere doelen voor mezelf op te stellen. Ik ga gewoon weer m’n best doen. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *