Hoe gaat het nu? Doelen, Update #1

Mijn eerste update over de  doelen die ik stelde. We zijn nu twee weken verder en elke twee weken wil ik even laten weten hoe het gaat.

Schoonmaakrooster.

Dat gaat eigenlijk heel goed! Door het van bijhouden van alles merk ik dat ik maar kort bezig ben en dus ook wat vaker eens iets kan doen wat meer tijd in beslag neemt. Ik moet zeggen dat nu Hadassa alleen de ochtend nog maar slaapt het soms wel lastig is om in te plannen wanneer ik wat doen. En in het weekend ben ik wat minder streng voor mezelf. We hebben best een drukke maand met 7! verjaardagen en ik heb behoorlijk wat afspraken staan dus er zullen nog geregeld wat dagen zijn dat het niet helemaal volgens plan zal verlopen…en dat vind ik best lastig! Ik maak graag af wat er op de planning staat. Daarbij blijft de was vouwen ook nog wel een dingetje..blijft geregeld liggen en dan is het soms een enorme bult.

Bloggen & Vloggen

Ik merk dat het bloggen weer helemaal komt opborrelen, sinds ik mijn eigen site heb ben ik echt vastbesloten om er wat leuks van te maken. Er komen allerlei ideeën in mijn hoofd om over te schrijven. En dat vind ik echt super leuk! En met mijn nieuwe camera wil ik proberen mooie foto’s te maken om in mijn blogs te verwerken. Het vloggen vind ik ook nog leuk om te doen, maar ik was afgelopen week blij dat ik al wat dingen gepland had staan waardoor ik een week niet hoefde te vloggen. Ik moet er weer even nieuwe energie voor krijgen. Want ik vraag me soms wel eens af of wat ik film wel boeiend genoeg is 😉

Gezond eten

Ik denk dat ik dit de moeilijkste vind. Eten is voor mij altijd een ‘ding’. Ik moet zeggen dat het me redelijk lukt. Maar zoals ik al zei.. met al die verjaardagen..al die taart en lekkere hapjes. Ik probeer gezonde keuzes te maken in ieder geval. De afgelopen drie dagen waren gewoon ruk… en ik hoop dat ik het vanaf vandaag weer beter kan gaan oppakken. Daarin probeer ik iet te streng te zijn voor mezelf…maar dat vind ik nog best lastig!

Voor zover de eerste update. Ik ben blij dat ik na twee weken nog steeds vastbesloten ben door te gaan en niet meteen wil opgeven ondanks lastige situaties. Op naar de komende twee weken! 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *