Vier keer een lekkere lunch voor kinderen.

Als je kinderen ‘zat’ zijn van een ‘gewone’ boterham tussen de middag. Of jij zelf, dan hoop ik je hier te kunnen inspireren met vier andere lunch ideeen voor kinderen. En natuurlijk ook jij zelf! 

Vier keer een lekkere lunch voor kinderen.


Tosti’s

Natuurlijk heb je de standaard tosti’s met ham en kaas. Of alleen met kaas en een beetje curry. Maar een tosti met chocolade pasta en stukjes banaan is ook heerlijk! Of chorizo en cheddar kaas. Super lekker en makkelijk te maken! 
Wraps

Wraps kun je natuurlijk op allerlei manier klaarmaken. Ik gebruik sowieso veel komkommer en sla. Wat zuivelspread en een plakje kipfilet. Of wat stukjes kip die je kant en klaar kan kopen ook erg lekker! Maar een wrap met wat tomatenpuree een aantal plakjes salami ( paprika ,mozzarella)  en wat geraspte kaas er over. Eventjes in de oven.  Net een pizza, smullen maar! 
Griekse Yoghurt

Een lekker bakje Griekse yoghurt ( is niet zo zuur als gewone yoghurt, maar juist lekker romig) met een beetje honing en vers fruit. Of wat rozijntjes erdoor. Je kan oneindig variëren qua fruit, het is maar net wat jouw kind lekker vind. En een scheutje limonade ipv honing kan ook altijd. Maar meestal is alleen fruit wel voldoende voor een zoet smaakje. En als je kind van nootjes houdt zijn een klein handje walnoten of hazelnoten ook erg lekker. 
Banaanpannenkoekjes

De simpelste pannenkoekjes en super lekker! Één banaan, twee eieren en beetje kaneel. Alles mengen en bakken maar. Misschien met wat stroop erover. Maar ze zijn al heerlijk zoet van zichzelf. Echt genieten! 
Eetsmakelijk! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *