3 te gekke jongens!

Hoi!

Onze 3 lieve jongens! Met hen breng ik heel wat tijd door. Het is meestal erg druk en rumoerig hier in huis. 3 jongens die de tent afbreken!  Maar o wat zijn het leuke jongens. En wat ik zo grappig vind is dat ze elk hun eigen karakter eigenschappen hebben en gewoon totaal verschillend zijn! 
Ruben: De denker! Het is een stil type die het heerlijk vind om helemaal alleen in z’n kamer uren lang te spelen. Beeldscherm ‘verslaafd’ ook dat ja. Computer/telefoon/televisie helemaal geweldig vind hij dat. Ook is het een heel gevoelig kind, wat zomaar kan huilen om mooie muziek of een emotioneel filmpje op tv. Hij is de meest gehoorzame van het stel. En heeft vaak droge humor..echt geweldig. Maar hij kan ook echt driftbuien hebben..gelukkig zijn die er niet zoveel meer. Hij is anti knutselen en ook altijd al geweest. En een ontzettend grote lego fan! 
Boaz: De theatermaker! Van alles wat hij doet maakt hij een stukje. Overal heeft hij een gezicht bij en bij elke emotie die hij voelt word dan ook uitbundig ‘uitgevoerd’. Hij is ontzettend grappig. echt… Hij is dol op muziek vooral gitaren. Maar hij kan ook ontzettend huilen.. om alles of om niets. Als ik hem wil helpen opstaan omdat hij gevallen is gaat hij niet huilen omdat hij gevallen is..maar om het feit dat ik hem help opstaan…juist..Hij is een allemans  vriend en erg spontaan. Hij is de drukste van het stel. En eindelijk leert hij het om zelfstandig te spelen, erg leuk om te zien. En tja,,,ook Boaz kijkt graag tv. Vooral 100 keer dezelfde film 🙂 
Gideon: De meest ondeugende! Ongelooflijk..hij weet al zo goed wat hij wil en vooral wat hij  niet wil. Hij kan je aankijken en gewoon glashard NEE zeggen als je iets van hem vraagt. Hij heeft ook een ontzettend grappig mimiek. Hij is absoluut het kind met de sterkste eigen wil! Wat ik soms nog behoorlijk lastig vind. Gideon houd ook erg van muziek en zingen. Hij houd van kleuren. En ja…ook van tv kijken. Hij eet het liefst iemand anders z’n eten dan zijn eigen. Hij houd erg van schoot zitten ( ja ook bij compleet vreemden) en knuffelen. Hij heeft een label fetisj net als z’n vader, als er ergens een labeltje in z’n trui zit vind hij die en rolt hij em tussen z’n duim en wijsvinger. Zelfs als hij buiten speelt zie je hem met één hand zoeken naar een labeltje. Hij houd mij absoluut het meest bezig met z’n ondeugende acties!  
Kortom…gewoon super leuke kinderen. Voor ons zijn ze perfect en we zijn dolgelukkig dat wij de ouders zijn van 3 te gekke jongens! 
Liefs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *