Brabbelen,kruipen en zitten!

Wauw… ik weet niet of ik nog trotser kan zijn dan ik nu al ben. Hadassa maakt E N O R M E sprongen in haar ontwikkelingen. Geweldig om te zien!!

Sinds twee dagen brabbelt ze aan één stuk door. Terwijl ze voor die tijd eigenlijk alleen nog maar baby geluidjes maakte. Er komen nu heuse klanken uit haar mondje en ‘praat’ de hele dag. Dadadada……SMELT! 
Nadat de fysio weer langs was geweest had ze me verteld dat ze waarschijnlijk niet zou gaan kruipen. Gladde vloer, hypermobiel lijfje enz. En jahoor…ze kruipt nu af en toe! Ik heb staan gillen.. van blijdschap. Als ze snel wil tijgert ze alsnog..maar ze kan het wel. Het is zo leuk om te zien. 
En om nog maar even door te gaan. Ze zit nu zelf! Weliswaar niet op haar billen maar op haar knietjes. Maar ze zit gewoon stabiel en speelt terwijl ze zit. 
Ik ben zo ontroerd…dankbaar en blij dat ze zulke grote sprongen maakt. Zo trots op dat klein meisje die ons wel even laat zien dat ze het wel degelijk in haar mars heeft. 
In twee dagen tijd heeft ze drie enorme sprongen gemaakt..hoe geweldig is dat!! 
Haar broers juichen haar elk moment toe als ze weer een stukje heeft gekropen. Of als ze zelfstandig zit te spelen.  En als ze haar horen ‘praten’ : O mama..hoor nou toch hoe schattig! Het is zo fijn om als gezin om haar heen te staan en te juichen voor elke stap vooruit. 
Ik ben zo dankbaar dat ik elke dag deel mag zijn van dit fijne gezin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *