De kleedkamer

Hoi!

Zwemles…

Of noem het: hoe snel kan je mama laten zweten in een al veel te warme kleedkamer les.

Zwemles met één kind, prima gezellig het is wat warm en plakkerig maar hé je hebt maar 1 kind dus je kan weliswaar relaxed zijn.

Zwemles met 3 kinderen waarvan er 2 in de leeftijd van 3 en één van ruim anderhalf is….gewoon weg..een marteling..vind ik. Kijk als je hele lieve, goed luisterende, niet jengelende, en brave kinderen hebt prima. Maar nee, ik heb gillende, rennende, drukke, wilde, zonder oor kinderen. Althans die 2 jongste..

We lopen het zwembad binnen Ruben loopt keurig naar de kassa, Gideon zit gelukkig in de buggy en Boaz is het halve zwembad ( wat hij overigens zwemles noemt) al rond geweest. En ik maar roepen Boaz hier blijven! Nee niet daarin! Laat die snoepjes liggen! En dan zijn we nog maar bij de kassa..zie je het voor je..ik zweet al voordat m’n teen de drempel van de kleedkamer nog maar heeft aangeraakt.

A fijn, Ruben is al in z’n zwemkleding dus dat gaat lekker vlot. Gideon is boos omdat hij niet mag rondrennen en probeert zichzelf los te maken onder luid geroep MAMA MAMA MAMA!!! Boaz ligt onder de bankjes te dweilen en doet de moves van sportacus na en springt van een bankje. En ik maar ongemakkelijk lachen naar iedereen en zeg zoiets als..tja hij is een superheld. Ik wil naar huis…kan ik met u en u brave kinderen mee mevrouw..?

En dat was nog maar de kleedkamer..dan komen nog de 45 minuten wachten en weer de kleedkamer……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *