Een uurtje naar de bieb..

Hoi!

Een uurtje naar de bieb..zo leuk. Ik ben dol op de bieb al die leuke boeken en de rust..ook dat vooral.

Maar weetje wat zo leuk is..om met drie jongens, drie wilde jongens naar de bieb te gaan. Echt joh, moet je is uitproberen.

Zodra we binnenkomen  rent Gideon op alle boekjes af waarvan hij denkt dat ze geweldig zijn en bekijkt ze allemaal..en nee hij legt ze niet netjes terug. Hij smijt ze neer al rennend naar het volgende boek. En dan Boaz, klimt ( letterlijk) op andere boeken om het bovenste boek te pakken, want ja die wil hij zo graag even zien. Ruben staat bij de stripverhalen en houd zich gedeisd. Fijn..in ieder geval ééntje die ‘normaal’ doet. Gideon leg die boekjes is terug! Boaz ga van die boeken af! Zucht,,,ik lach naar de biebvrouw en bied m’n excuses aan dat ze zo druk zijn. Ach joh..laat ze maar, is haar antwoord.

OKE, wat jij wil.

Gideon ontdekt de computer met verhaaltjes en begint driftig op alle knoppen te rammen..voordat ik er wat van kan zeggen komt de biebvrouw en zegt heel vriendelijk dat ze wel even een verhaaltje voor hem zal opzetten. Maar omdat hij zo heeft lopen rammen is de hele computer van slag en kijkt er helemaal niemand meer een verhaaltje vandaag…Oeps.

Ze zei zelf, laat ze maar…

Nadat iedereen dan eindelijk wat boeken bij elkaar heeft geraapt moeten we onze ze ook nog meenemen. Natuurlijk vergeet ik dan een tas..want ja..naja die vergeet ik gewoon. Gelukkig mag ik er eentje gebruiken van de bieb. Respect voor de biebvrouw die zo rustig bleef. Ik zweette me kapot en was blij dat ik weer thuis was..

Een uurtje naar de bieb…oo zo leuk..

Liefs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *