Gewoon Stefanie

Hoi!

Mijn gezin.
Daar draait toch eigenlijk wel mijn hele leven om. Ik ben altijd bezig om iedereen te geven wat ze nodig hebben. Zorgen voor..ik doe het veel en ik doe het graag. Ik hou ontzettend veel van mijn kinderen en van mijn man. Toch denk ik regelmatig, waar ben ik in dit hele verhaal. Waar is Stefanie?

Ik sprak er pas met mijn zus over, dat we eigenlijk nooit echt iets voor ons zelf kochten. Ik ga vaak naar de winkels en dan denk ik, JA! nu ga ik wat voor mezelf halen. Ik zie allerlei leuks..maar neem niks mee. Uiteindelijk kom ik thuis met spullen voor de jongens en Ben. Dan merk ik dat ik me gewoon schuldig voel als ik mezelf eens wat leuks zou gunnen. Soms loop ik weken op afgetrapte schoenen en zeg ik steeds tegen mezelf dat ik binnenkort nieuwe ga kopen. Maar niet heus! Of heb ik maar 1 goede broek die dan snel s avonds moet wassen om het de volgende dag weer schoon aan te kunnen. Ik vind het zo belangrijk dat de jongens het goed hebben dat Ben het goed heeft, dat ik mezelf vaak gewoon vergeet.

Maar soms, heel soms ga ik het ineens voor mezelf opnemen en word ik gewoon Stefanie. Koop ik een lekker luchtje een nieuwe broek of een lekkere reep chocola. Gewoon omdat ik er ook mag zijn. Ik wil mezelf beloven vaker voor mezelf te kiezen en mezelf verplichten  elke maand iets nieuws te kopen, het hoeft niet duur te zijn maar gewoon iets voor mij, voor Stefanie.

Liefs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *