Herinneringen

Hoi!

 Al vanaf zijn geboorte sliep Gideon bij ons op de kamer. Maar nadat hij uit bed kon klimmen en onze kamer terroriseerde werd het voor hem wel tijd voor een eigen kamer. Dus een aantal maanden terug heeft hij het kamertje van Boaz gekregen en is Boaz bij ons gekomen, omdat we dus nog geen andere kamer klaar hadden. Nu Boaz ook meer op zijn ( onze) kamer wil spelen moeten we toch echt gaan verkassen. Tijd dat we onze slaapkamer weer terug krijgen 🙂 .

Dus vandaag druk bezig geweest op zolder, inmiddels al 6 enorme vuilniszakken en een aantal met spullen die wij  niet meer nodig hebben.  Heerlijk om zo eens grondig op te ruimen. En wat je dan allemaal weer tegenkomt…de eerste werkjes van Ruben, baby foto’s, trouwfoto’s, allemaal geweldige herinneringen.

Ik ben  eens begonnen met een fotoboek voor Ruben..nooit afgemaakt. Van Boaz en Gideon staat alles alleen maar op de computer. Soms heb ik een bevlieging en ga ik ineens allemaal foto’s sorteren op de computer en een soort van begin maken. Helaas duren die bevliegingen maar een uur of 2 en heb ik het al weer gezien..en duurt het weken voordat er weer eens iets gebeurd. In dit geval al maanden..maar weetje die boeken komen er wel..voor nu geniet ik gewoon. En maken we elke dag nieuwe herinneringen.

Hebben jullie al foto boeken van al jullie herinneringen? Of een beetje net als ik ?

Liefs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *