Herkenbaar?

Hoi!

‘Mam, je moet echt handschoenen voor me vinden!’  ‘Ja, ik weet het.. ik had gisteren geen tijd vandaag ga ik het proberen Boaz.’

Ik had het gisteren al beloofd..maar niet aan toe gekomen. En als we vanmorgen de fiets weer opstappen en ik ook de kou aan mijn handen voel.. denk ik…Ooo ja..dat zou ik nog doen. Ook al is het maar een minuut fietsen..tegen de tijd dat we bij school zijn is er een hele klaagzang over me heen gekomen van Boaz en Ruben. Gideon daarin tegen zit voorop de fiets als een soort windvanger maar die klaagt niet.

Oke, eenmaal thuis op zoek naar handschoenen. Ik begin onder de trap dat leek mij de meest logische keuze. Hmm.. ik vind sjaals en mutsen. Geen handschoenen.. ik weet zeker dat ik een rode tas heb vol met handschoenen. Maar waar is die tas! Op zolder kijken dan maar. Ik zie die tas zo voor me maar waar istie! Ik vind nog meer sjaals ( van al die keren dat ik het dus ook kwijt was en maar nieuwe heb gekocht)  en een paar petten. En wat één volwassen paar handschoenen. Achter de luiken kijken..

Wauw wat een kleding en wat een foto’s. O.. kijk nou dat leuke eerste paar schoenen van Ruub. En ach..de eerste tekening. Hé dat leuke shirtje! Zou ik hem nog passen? Och moet je nou toch zien, nog een leuke pyjama voor Boaz. En dat dit leuke overhemd voor Gideon!

En zo zit ik daar drie kwartier…

Ik zou nog was vouwen , stofzuigen, de vaatwasser doen, wc schoonmaken en dweilen.

Waar kwam ik nou voor naar zolder? …..O ja..die handschoenen..waar is die tas! Hoop dat ik ze nog vind!

Herkenbaar ?  😉

Liefs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *