Jongensmoeder

Hoi!

Als jong meisje dacht ik altijd dat ik een dochter zou krijgen en een echte meisjes moeder zou zijn. Maar niets is minder waar, drie jongens later, ja..ik ben een echte jongens moeder.

Als jongens moeder, echt, het is leven niet saai als je een jongens moeder bent. Nou ja ik denk dat het leven nooit saai is als je moeder bent. Maar echt, jongens, jongens, jongens.

Van s’morgens vroeg tot s’avonds laat, moet er worden gevochten, geschreeuwd, wedstrijdjes OM ALLES! Springen op banken, woorden als piemel, poep en billen hilarisch vinden. Nooit, NOOIT iets geven om het feit dat ze een nieuwe broek of ander kleding stuk aan hebben en dus niet door gras, modder of andere gorigheden heen moeten rollen, tijgeren, enzo. En wat kan het schelen dat er een tornado van speelgoed, kleding ( schoon of vies) als een spoor achter elk van hen vandaan komt. Waar komt het vandaan, ja, goede vraag!? Nog meer stoeien. Niet stil kunnen zitten. Ja,, ik kan nog wel even door gaan 😉

Maar he, jongens zijn geweldig! Kleding shoppen is zo makkelijk ze trekken alles aan. Ze helpen je graag ( als het maar niets te maken heeft met hun eigen rommel opruimen) Ze zijn erg lollig! Vet handig als ze ergens moeten plassen waar je even niet zo snel een wc kan vinden. Gave gel kapsels kunnen maken. Altijd in voor een spelletje of wandeling.  En ze zijn gek op hun moeder!

Ik ben bevoorrecht moeder te zijn van zulke leuke, gekke, knappe, lieve, grappige, wilde, unieke jongens!

Liefs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *