Jup, mijn leven is zo leuk. En zo druk. En ontzettend chaotisch.

Ik parkeer de auto bij de winkels. Beide achterdeuren, de kofferbak klep en de deur van de bijrijder gaan open. En uit elke deur/klep komt een kind. Ik voel me soms echt een attractie. Een echte ‘Moeke’,  een moedergans met haar kroost. Mensen die je dan aankijken zo van, ‘dapper hoor’ of  ‘ pff…wat een drukte, hou ze een beetje in toom wil je!?’.

Ik vraag de jongens  even op Hadassa te passen terwijl ik broeken uit zoek voor de hele bups. Want er is er bijna geen één meer zonder gaten. Jongens en hun broeken… zucht. Ik ben gelukkig snel klaar en laad iedereen weer in.

Op naar de Intertoys, want tja als ze geld hebben..moet het rollen. Helemaal niet herkenbaar… 😉

Terwijl ik bij de C&A nog één broek haal voor Boaz mogen de jongens zelf naar Intertoys lopen. Al snel voeg ik me bij hen en ruim een half uur later heeft iedereen eindelijk gevonden ze graag wilden hebben. Ze rekenen zelf af en lopen trots met hun aankopen en bonnetje de winkel uit.

Thuis is het eerst een broeken pas feest/ellende. T is maar net hoe je het bekijkt. En daarna word er druk gespeeld met de gekochte spulletjes. Ruben speelt een wii spel. Gideon en Boaz spelen met een nep drol en nog wat andere nep dingen wat natuurlijk hilarisch is.

En al gauw is het huis weer verandert in één groot schreeuw, gil en stoei festijn. Ik moet naar 500 vragen tegelijk luisteren, over een nep drol lopen, zien welke vijand er verslagen is in het spel, naar een trucje met ketchup en een goochelhoed kijken, en meerdere keren de jongens van elkaar los maken.

Gelukkig slaapt Hadassa nog… 

*hoort gehuil door de babyfoon* 

Jup, mijn leven is zo leuk. En zo druk. En ontzettend chaotisch.
Af en toe wordt ik gillend gek, meestal eigenlijk.
Maar joh, vanavond lig ik weer in bed en ben ik ontzettend dankbaar voor alle heerlijke momenten die we samen hebben. Voor het feit dat we elkaar hebben en gezond en gelukkig zijn.

Tot dat ik ‘s morgens wakker wordt met getetter in m’n oor, want ‘hij wil niet samen spelen’.  Dan begint het weer van vooraf aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *