Kijk maar eens om je heen..

Hoi!

Ik heb altijd al een zwak gehad voor mensen en kinderen die het niet zo goed hebben. Vroeger al maakte ik vaak vriendinnen die in de shit zaten of had ik een band met een klein meisje omdat ze het thuis niet goed had.

Zorgen voor..dat vind ik zo ontzettend fijn. Als ik weleens een reclame op tv zie van de derde wereld landen zou ik het liefst m’n rugzak pakken en het eerste vliegtuig nemen om daar te gaan helpen. Of al die kindjes in m’n rugzak mee nemen 🙂 Mijn hart gaat uit naar die mensen en kinderen.

En ik merk het meteen als ik tussen de dak en thuislozen sta..ik voel zoveel blijdschap.. het voelt zo goed om mensen te helpen. En ik dacht altijd dat ik mezelf helemaal geweldig zou moeten voelen om uit te delen / om te helpen. Maar wat ik geleerd heb is dat juist als ik een rot dag heb, iemand tegen kom die ik kan helpen al is het een oud vrouwtje in de supermarkt. Echt als je, je ogen opent voor de mensen om je heen zie je zoveel mensen die je nodig hebben.

Maar de echte vraag is: Sta je daar voor open? Wil je een ander helpen? Of wil je liever in je comfort zone blijven zitten. Ik heb besloten om uit die comfort zone te stappen en mensen ( wie dan ook) te helpen. En heus vind ik dat ook spannend en eng..maar je krijgt er zoveel voor terug.

Ik ben dan ook zo blij dat ik bij een kring hoor die zo actief bezig wil zijn. Alle plannen die alweer omhoog komen borrelen bij iedereen..geweldig. De voedselbank, de dak en thuislozen. Echt er is genoeg te doen!

Kijk maar eens om je heen…

Liefs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *