Kunnen mama’s niet ziek zijn?

Hoi!

Buikgriep! Gaat het rond? Hier in huize Brouwer wel hoor!

12 keer per nacht bedden verschonen, slokjes water brengen, hele dagen wasmachines op volle toeren, bakjes vla en vers fruit rond reserveren. Ja hoor het hoort er allemaal bij!

Gelukkig is Boaz weer helemaal opgeknapt en ging hij vanmorgen weer vrolijk naar de peuterspeelzaal! Gideon is al een dag of 3 ziek, flinke luiers en spugen! Hij is gelukkig wel vrolijk en rende net ook gewoon mee met de jongens. Maar helemaal zichzelf is hij niet.

Vannacht was Ben in de weer en ligt nu als een vaatdoek op de bank/bed. Dus het zal waarschijnlijk maar even duren voordat Ruben het ook te pakken heeft! Maar ik..ik wil en kan toch zeker geen buikgriep krijgen.  Wat stom dat mama’s niet eens gewoon ziek kunnen zijn. Die uitspraak vind ik zo stom. Waarom kunnen mama’s niet ziek zijn?!

Maar wat als ik wel ziek word? Niemand komt mij een ontbijtje brengen, niemand anders zal de kinderen naar school brengen, luiers verschonen, boodschappen doen, eten koken enz.

Dus misschien klopt het dan toch een beetje…en kunnen mama’s niet ziek zijn? Voor nu hoop ik dat iedereen hier snel weer beter word en er geen zieken bij komen!

Dan trek ik nu m’n uniform weer aan en ga ik de patiënten verzorgen.

Fijne dag iedereen!

Liefs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *