Liefdes tank

Hoi!

Zo’n dag dat je totaal niet vooruit te branden bent.. zo dag heb ik vandaag. En heb het idee dat het wel een 2 of 3 daagse gaat worden. Pff..ligt het aan het weer? Ik heb geen flauw idee. En het leuke is, is dat de kinderen dus het tegenovergestelde hebben. Hyperactief echt energie voor 10. Waar ik nu -10 scoor.

Leuk om te zien als ik even op de bank neer plof er meteen een klein jongetje aan komt met een deken en een ander met  kussens. Oo..heerlijk ze laten me even liggen..Tsja..De kussens dienen blijkbaar als zelfbescherming want binnen no time springen en klimmen er 2 aapjes boven op me. Ja..jongens zijn echte wildebrassen.

Ik zeg ze dat ik hier nu even geen zin in heb, en nog een keer of 3. Uiteindelijk stoppen ze heus…maar echt de energie om streng te worden hebben ik niet. Maar dan zien ze wel dat ik het meen, en dan zie je de andere kant van m’n wilde jongens. Ze komen bij me liggen en geven me knuffels en kusjes. Heerlijk..

Als dan ook de oudste uit school is, is de hele bups weer compleet. Wat kan ik daar van genieten, ja..ze zijn vaak erg druk en luid..maar ook de liefste en beste kinderen die een moeder zich kan wensen. En nu mijn energie pijl op 0 staat is het extra fijn als ze wat meer hun rustige, lieve, ik hou zoveel van je mama kant laten zien.

Ik moet vanavond nog de deur uit.. Maar ik weet als ik thuis kom dat er 3 lieve jongetjes in bed liggen die allemaal nog een dikke kus en knuffel verdienen. En dat vult niet echt mijn energie tank, maar wel m’n liefdes tank.

Liefs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *