Met volle teugen

Hoi!

Één dag in de week ben ik voor een aantal uur even geen moeder. Ja..ik ben nog wel moeder, maar heb even geen kinderen door mijn huis wandelen. Dus gewoon even tijd voor mezelf. Soms ga ik lekker schoonmaken en opruimen ( als m’n schoonmaak genen ineens opspelen) , soms ga ik lekker in bad liggen weken, verven , boodschappen doen of ergens op visite. Slapen wil ik eigenlijk ook wel eens  doen..maar dan voel ik me al schuldig tegenover m’n ouders dat ik lig te maffen en zij 2 dolle jongens in huis hebben. Misschien ga ik het ze eens vragen..of het mag 😉

Ik ben blij dat ik de mogelijkheid heb 1 dag in de week even mezelf te zijn. Dat ik geen neuzen hoef te vegen of luiers moet verschonen. En dat ik gewoon een stuk chocola kan eten zonder dat er 3 hongerige hyena’s op de loer liggen waardoor ik uiteindelijk nog maar met 1 kruimel in m’n hand zit. Echt joh..dat is zo fijn.

Dat je dan gewoon in je slobber outfit door je huis kan lopen, je niet perse naar buiten hoeft en dus ook niks aan je hoofd hoeft te doen en je gewoon met je slaaphoofd door huis kan gaan. Ja..ik hou er van. Natuurlijk moet ik me aan het einde van de dag wel weer een beetje opfrissen als ik de jongens ga ophalen en vervolgens gezellig mee eet bij m’n ouders. Maar hé dat is niet erg.

Ik geniet ervan, met volle teugen.

Bedankt Jan en mam X

Liefs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *