Mijn meest gebruikte apps

Hoe vaak ik het ook probeer minderen met m’n telefoon lijkt soms wel onmogelijk! Ik probeer er echt wel bewust mee bezig te zijn en er op te letten dat ik niet de hele tijd met dat schermpje rondloop. En ik leg hem geregeld even weg of doe ‘m helemaal uit.

Toen Boaz mij er op attent maakte dat wij ( Ben en ik) onbeperkt beeldscherm tijd hadden en zij ( de kinderen) maar een uur per dag. Zette mij dat wel even aan het denken.

Wat doe je dan allemaal op je telefoon dat je er zo veel mee rond loopt? Nou tja..er zijn gewoon die apps die je echt ‘moet’ checken eens in de zoveel tijd. Onzin natuurlijk maar dat maak ik mijzelf dan maar wijs.

Hier een paar van mijn meest gebruikte apps.

Whatsapp

Ja, die gebruik ik toch wel het meest. Hier en daar een berichtje sturen. Even een grappig filmpje of leuke foto van de kinderen naar opa en oma sturen. Enz enz enz. Je kent het vast wel.

Instagram

Foto’s kijken. Scrollen. Liken. Foto’s posten. Hashtaggen. Moet ik nog door gaan?

Pinterest

Ik denk een van mijn meest tijd rovende apps ooit. TÉ VEEL LEUKS! Quotes, recepten, tips, gewoon weg hilarische plaatjes, allemaal leuke dingen om te pinnen. En dan vooral van die super leuke DIY dingen en onmogelijke taarten die je echt never nooit niet zelf gaat maken maar ja.. dat maakt niet uit. Hij staat wel in je pin lijstje.

Homescapes

Ja..ik weet het diep triest. Zo’n stom verslavend spel met verrekt moeilijke levels, maar het wel gewoon blijven spelen. Het is zo leuk om het huis op te knappen. De sim in mij houd daar gewoon van..dus ja dit spel staat hoog op mijn lijstje.

Jumbo

Boodschappen lijstjes maken, bestellen, lekkere recepten opzoeken en al dat soort dingen. Ik vind het ideaal en gebruik het daarom vaak!

“Regengeluiden”

De app heet dus regen geluiden. Die heb ik sinds kort op m’n telefoon staan omdat ik altijd moeite heb met inslapen. Als ik hoor dat het buiten regent ben ik altijd zo blij, daar slaap ik makkelijker van in. Maar tja.. ‘t regent niet altijd. Dus vandaar deze app, regen en onweer geluiden. En het werkt voor mij echt, super fijn!

Dit was ‘m !

Welke apps gebruik jij het meest?! En heb jij ook zo’n stom verslavend spel?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *