Nu ik het zo terug lees..is dit best een inhoudloze blog. Maar oké….

Hoi!

Vandaag voor het eerst sinds een lange tijd weer eens ‘serieus’ naar m’n blog gekeken. En zoals je kunt zien heb ik het één en ander verandert. Even een frisse wind erdoor. 
Ik ben al een tijdje aan het bedenken hoe ik meer en actiever met mijn blog bezig kan zijn. Daarbij heb ik het behoorlijk druk. Wat op zich logisch is met ons grote gezin, en alles wat daarbij komt kijken. Maar ik mis het bloggen wel, en nou  ja ik vind het gewoon jammer dat er zo weinig gebeurd op m’n blog. 
Ik heb m’n hersens al flink laten kraken, maar ik ben er nog niet helemaal over uit welke kant ik op wil. Ik schrijf natuurlijk graag over ons gezin en dingen die ik leuk vind of juist niet. Maar daar kan ik niet elke dag een blog over schrijven. Dat zou behoorlijk eentonig worden, haha. 
Een keer een vlog ( filmpje)  maken leek me ook wel leuk, een soort van week vlog..maar of ik dat ook echt een keer ga doen.. weet ik nog niet ( ook geen idee hoe je zoiets in elkaar zet trouwens 😛 ) 
Nu ik het zo terug lees..is dit best een inhoudloze blog. Maar oké….
Ik ga er dus nog even voor zitten en m’n bovenkamer is even uitstoffen en kijken of ik daar nog het één en ander kan vinden. Als je nog een leuk ideetje voor me hebt 🙂 Welcome! 
Binnenkort komt er in ieder geval weer een update rondom Hadassa. En de jongens verdienen ook wel weer een blog! 
Liefs 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *