Onze vier persoons- caravan is nu toch echt te klein.

De caravan waar we een aantal jaar fijn mee op vakantie zijn geweest, is sinds vorige week niet meer in ons bezit. Onze vier persoons- caravan is nu toch echt te klein. De afgelopen twee jaar redde we ons prima. Met Gideon tussen ons in of in het campingbedje: die stond wel midden in het looppad..dus ideaal was het niet. Maar het ging goed. Daarbij komt dat ik eigenlijk elke onderneming ( nou ja niet elke.. ) met Hadassa spannend vind.
Twee jaar geleden zaten we met Gideon onder een bloedhete luifel te puffen, want hij had bronchitis. Twee keer naar de huisarts geweest, en met hoge koorts lag hij vooral veel op schoot. En natuurlijk kan dat gebeuren in de vakantie, maar als je dan in een caravan zit ( die eigenlijk te klein is) en wassen ongeveer vijf euro per wasbeurt kost ( en hij spuugde nogal wat af van het hoesten). Dan is het niet heel relaxed.
Dit jaar kiezen we dus voor een huisje, wel op vakantie, maar ook het ‘gemak’ van een huis. Voor mij/ons voelt dat op dit moment gewoon goed. Hadassa is behoorlijk kwetsbaar, en vangt van elk virus wel wat op en daarin ontspannen vind ik echt behoorlijk lastig. Dus een camping zie ik/ zien we niet zitten. Fijn dat we daarover op één lijn zitten en elkaar daarin begrijpen.
We houden wel echt van kamperen en het camping leven ! Dus ik ga ervan uit dat we volgend jaar of het jaar daarop weer op zoek gaan naar een andere sleurhut. En dan eentje waar we allemaal in passen 😉
Voor nu ga ik op zoek naar een leuk, kindvriendelijk + zwembad  betaalbaar vakantiepark!

P.S Waar ga jij naar toe op vakantie? Of blijf je lekker thuis? 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *