School begint weer!

Hoi! 

School begint weer! De jongens hebben er zin in. Nou, ja Ruben zou nog wel een aantal weken thuis willen blijven. Gideon vindt het eigenlijk ook wel best zo. Oke.. eigenlijk heeft alleen Boaz weer zin om te gaan. Ik vond het wel lekker, niet perse vroeg op staan, dat gebeurde wel..maar dan nog lekker tot tien uur in je pyjama lopen of twee uur, of naja..gewoon de hele dag. 

Nou moet ik wel zeggen dat Boaz en Ruben elkaar wel wat op de zenuwen beginnen te werken. Het is tussen hun meestal of héél leuk of héél niet leuk. Weer naar school zal ze goed doen lekker weer hun eigen vriendjes, eigen ritme. En voor mama is het ook niet heel vervelend. 
Dat je gewoon weer ff wat kan doen zonder dat er steeds een horde wilde bavianen achter je aan rennen. En de net een beetje soort van opgeruimde woonkamer weer overhoop halen. Het hoort bij het kind zijn, en ik ben blij als ze zich goed zelf kunnen vermaken. Maar een woonkamer die iets langer dan een halfuur opgeruimd is, is soms wel eens fijn. 
Daarin tegen hebben we echt een fijne vakantie gehad, we hebben wat leuke dingen gedaan, de jongens af  en toe lekker bij een vriendje/vriendinnetje geweest en bovenal lekker rustig aan gedaan. Ik weet nog dat ik de vorige vakantie echt een gat in de lucht sprong dat ze weer naar school gingen. Nu had ik nog een weekje niet erg gevonden. Maar ja enigszins iets van ritme is ook wel weer lekker. 
Nog even en dan kunnen we alweer gaan luieren op de camping in de zomervakantie. Daar kijk ik al vanaf kerst naar uit. Het was vorig jaar zo fijn, dat ik twee weken eigenlijk te kort vond. Dus ik ben blij dat het alweer bijna zover is! Hoe was jullie vakantie? Hadden jullie vakantie? Of was het gewoon werken, school, stage? 
Een hele fijne week voor jullie allemaal! 
Liefs
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *