Schoonmaak genen

Hoi!

Ken je dat…je wordt gebeld en over 20 min staat er een gezellige bups visite voor de deur! En je huis is…ehmm niet heel erg opgeruimd of schoon. Dat gebeurd mij dus echt wel. En wat je dan kan verrichten in die 20 minuten iets waar ik anders een stuk langer over doe. En als ze er dan zijn is het eerste wat ik zeg, let niet op de rommel hoor. En je ziet de blikken…door je kamer gaan…brrrrr

Ik kan heel goed schoonmaken en ook snel. Maar ik vind het VRESELIJK! Het is echt niet mijn ding. Alhoewel ik dol ben op een opgeruimd en schoon huis krijg ik het meestal niet uit m’n handen. Soms heb ik een schoonmaak aanval en ga ik als een malle door het huis. Helaas zijn die buien maar sporadisch en ben ik erg opgewekt als ik wakker word met een schoonmaak aanval. Als ik die dag dan bedenk wat ik de volgende dag nog meer kan gaan doen word ik al blij. Totdat ik echt wakker word de volgende dag en merk dat ik totaal geen zin meer heb en de schoonmaak aanval voor bij is gewaaid.

Ooit heb ik eens een schoonmaak boek gekocht over hoe je in 1 jaar tijd je huis van top tot teen schoon en opgeruimd had en dat ook vol ging houden. Blijkbaar niet als je Stefanie heet…ik hield het een week of 5 vol..Helaas. Nu heb ik gewoon een extra boek wat afgestoft moet worden..zucht.

Het naast me neer liggen dat het hier nu eenmaal zo is omdat ik nog jonge kinderen in huis heb en geen schoonmaak genen heb vind ik nog best lastig. Juist omdat ik het zo graag wel wil! Dus ik moet maar gewoon leren loslaten, misschien vind ik die schoonmaak genen ooit nog eens in een kastje vol stof en spinnenwebben, wie weet!

Liefs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *