Vakantie

Hoi!

De vakantie is inmiddels al bijna drie weken aan de gang. We hebben twee weken heerlijk op de camping gezeten met werkelijk prachtig weer. Elke dag zwemmen, ijsjes eten en genieten van de vrijheid en het buiten zijn. Ik moet zeggen dat ik lichamelijk gezien wel erg naar huis verlangde,  over Ben heen te moeten kruipen om vervolgens in het donker op een emmer te piesen is nou niet heel fijn als je behoorlijk zwanger bent. Überhaupt plassen op de camping als je zwanger bent…Een baby die dag en nacht op je blaas danst en dat je dan met een wc rol onder je arm naar de wc moet lopen en keihard proberen niet alles halverwege al te laten lopen.

Maar dat niet mee gerekend heb ik genoten! Echt ik ben een camping mens, buiten leven, geen klok, t liefst geen telefoons te zien en gewoon genieten van de vrijheid. Ja, als die camping niet twee uur rijden was zou ik gaan voor een vaste plek, een plekje waar je gewoon in het weekend of een weekje in een vakantie gewoon even heen kan rijden. Maar twee uur vind ik daarvoor net iets te ver. Dus kijk ik nu al weer uit naar volgend jaar.

Ik moet zeggen dat ik zes weken vakantie met de kinderen soms best lang en intensief vind. Geen structuur waar de één wat minder goed tegen kan dan de ander. En er soms heel wat ontploffingen plaatsvinden. Maar het rustig aan doen, niet te hoeven haasten in de ochtenden en gewoon de dag kan invullen naar je eigen zin is wel echt een genot. Ineens spontaan een middagje weg of gewoon de hele dag niks doen..

We gaan in ieder geval nog onze zomer to-do list afwerken en daar lekker van genieten.

 Iedereen die nog op vakantie gaan of natuurlijk gewoon thuis blijven, Geniet ervan!

Liefs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *