Verder is het een lief kind hoor !

Hoi!

Na de zomervakantie heb ik zowaar een paar dagdelen helemaal voor mezelf. Boaz gaat dan naar de basisschool en Gideon naar de peuterspeelzaal. De kinderen worden groot! De tijd vliegt echt voorbij. En ik ben dus niet echt een moeder die het vreselijk vind dat er niet elk moment van de dag kinderen door het huis lopen. Is dat erg? Naja.. ik vind van niet. Ik ben al 8 jaar nonstop aan het moederen..dus vind het wel lekker eigenlijk.

Ik ben voor Gideon nog best behoorlijk zenuwachtig… hij kan behoorlijk gemeen zijn.. Als we Boaz ophalen.. paradeert hij daar de ruimte binnen en duwt alle kinderen hard aan de kant onder luid WEG geschreeuw,, pakt speelgoed af of verkoopt gewoon een klap..omdat hij denkt dat, dat gerechtvaardigd is… En dan is hij er alleen nog maar om Boaz te halen.. Ik vind het dus best spannend.. Hij is absoluut de felste van alle drie in alle opzichten een ontzettend uitgesproken karakter wat mij als moeder soms behoorlijk laat twijfelen. En echt wel eens met m’n handen in het haar zit..

Dan zie ik al voor me dat ik de moeder word die steeds bij de leidster moet komen want u kind is zo vervelend… En er kinderen met schrammen en blauwe plekken en tand afdrukken naar huis gaan na aanleiding van een ‘onderonsje’met Gideon… Verder is het een lief kind hoor ๐Ÿ˜‰ haha…!

Maar die vrije tijd ga ik wel waarderen..dat zeker! ( tenzij ik na een maand Gideon weer van de peuterspeelzaal moet halen ๐Ÿ˜› ) Jullie ook wel eens onzeker geweest over het gedrag van je kind(eren)? Het is een heel karwei dat hele opvoeden! Voor nu wens ik jullie een heerlijke zonnige dag toe!

Liefs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *