Volgen jullie het nog?

Hoi! 

Ja,, te lang geleden, inspiratie ver te zoeken. Maar ook gewoon druk met ons gezin en alles er om heen. De kerstvakantie is altijd zo’n vakantie waar je niks mee kan, tenminste dat vind ik. Je hebt elke dag wel wat anders, en een vakantie kan ik het niet echt noemen. Ik ben altijd blij als de jongens hun eigen ding weer kunnen doen. Ik deed dit jaar een kleine vreugde dans toen het maandag was en tijd om naar school te gaan. Maar waren ze net één dag naar school om vervolgens tot vrijdag weer thuis te zijn..#ijzel.  Zij vonden het geweldig. Een vreugde dans van korte duur. Maar hé met al die sneeuw en gladheid hadden de jongens het fijn dus ik ook. 
Nu vliegen de weken alweer voorbij en zitten we al bijna in februari,,! Gideon wordt bijna drie jaar, weer een nieuwe mijlpaal waar we naar uit kunnen kijken. Hij hoopt op alles van Frozen en alles wat maar met roze en meisjes te maken heeft. Hij vind het geweldig, en ik met hem. Ja.. ik moest er wel even aan wennen dat hij graag jurkjes aan heeft en gelijk als een dametje begint te lopen, praten en bewegen als hij ook maar één roze item aan/vast heeft. Maar joh, ik hou van hem en van alles wat hem gelukkig maakt. Drie jaar alweer, waar blijft de tijd! Ik kan me verheugen op het ochtendje waar hij gaat trakteren en ik de hele ochtend bij hem mag zijn op de peuterspeelzaal. Heel benieuwd hoe hij het daar doet. 
De jongens worden groot, Ruben wordt bijna negen…kom op zeg! En veel van z’n echt babytijd en peutertijd weet ik niet echt meer, ja ik heb de foto’s maar hmm ik vergeet het gewoon ofzo. Ik ben nog elke dag dankbaar voor onze jongens en het feit dat ik er altijd voor ze kan zijn. Ja, altijd moederen is zwaar, geen vakantie’s, geen pauze’s, 24 uur per dag dienst. Maar ik blijf het zien als voorrecht, Ik heb daarentegen echt poepie veel respect voor moeders die werken en een gezin runnen..echt! Petje af! 
Maar dit, werkt voor mij, voor Ben en voor de jongens goed. En daar ben ik blij mee!
Liefs
P.S Beetje een blog met van alles en nog wat als ik het zo terug lees. Volgen jullie het nog ? 😉 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *