Want IK vind het belangrijk

Hoi!

Dit gaat over m’n telefoon haat liefde relatie.. dus als je dit gezemel niet wil lezen kan je em gauw  weer weg klikken.

Gelukkig blog ik nooit over dit onderwerp 😛 Dus ik dacht kan wel weer eens een keer 😉

Een paar dagen terug had ik ( ja alweer) m’n telefoon aan de kant gelegd. Omdat ik er gewoon niet goed van word. Zo irritant… Continu loeren op dat scherm. En zoals ik al eerder schreef heb ik dan dus gewoon veel minder aandacht voor de echt belangrijke dingen.

Ik voel me echt serieus een telefoon junk. Misschien voelt het herkenbaar..misschien boeit het je geen zak. En dat geeft ook niet… Je denkt nu waarschijnlijk..jahoor komt ze weer met haar ik wil niet meer op m’n telefoon geblaat… maar het houd me bezig en ik wil MINDER beeldscherm en MEER echtheid. Echte gesprekken die vaak 10 keer leuker zijn omdat je dan keihard kan lachen of janken en dat veel fijner is dan een aantal emoticons ( ofzo).

 Ik wil het bij mezelf houden echt.. maar ik vraag me wel eens af.. kunnen jullie 1 dag zonder je telefoon, facebook, instagram?

Ik kan het wel..heb het ook meerdere keren gedaan..,maar omdat het normaal is te appen in plaats van te bellen en mailen en alles via facebook gaat lijkt het alsof je onder een steen ligt waar je niks mee krijgt. Maar dat is toch eigenlijk te zot? Ik ben gefrustreerd..vroeger kon het toch ook zonder telefoon en facebook? Waarom lukt dat nu dan niet? Waarom lukt het mij dan niet ?!

Het ligt dus aan mij.. ik moet zelf meer gaan voor die echtheid. En minder voor het digitale. En ik blijf het proberen. En waarom dat zo verrekte lastig is en waarom ik blijkbaar m’n telefoon belangrijker vind ik weet het niet. Ik wil nog steeds gaan voor geen zombie kinderen 😛 Dus ik ga maar weer m’n best doen. Want IK vind dat belangrijk.

Liefs

p.s Hoop niet dat ik jullie verveeld heb met deze blog.. en anders moet je hem maar gauw weer vergeten 🙂 xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *