Wat een dag…!

Hoi!

Gisteren een dag gemaakt van zaterdag 05:00 tot zondag 03:00. Het was echt een lange dag…een geweldige dag!

Om 6:00 uur zaten we met het grootste gedeelte van onze kring in de auto onderweg naar Groningen. We hebben de bolderkarren volgeladen en zijn onderweg gegaan. De meeste mensen die uit het slaaphuis kwamen waren blij verrast ons te zien en konden we al een heleboel kleding en tasjes met eten mee geven. Wat voelde ik me blij zeg..( nog steeds trouwens) dat we gewoon door kleding en eten uit te delen mogen laten we zien dat we om elkaar geven. Dat we naar elkaar om kijken en elkaar willen en kunnen hebben. Wij hebben het zo goed! En als je daarvan, van die overvloed mag uitdelen is dat echt geweldig. Hoe blij je een mens kan maken met een paar sokken of een krentenbol. Er waren momenten dat ik wel kon huilen..als ik hoorde dat sommige mensen als 13 jaar op straat leefden..of naja..overleefden. Het was prachtig maar ook best heftig.

Als je me zou zeggen dat we volgende week weer gaan meld ik me als eerste aan! Het was een ervaring om nooit te vergeten! Absoluut een eye opener! En een licht dat mochten we zeker zijn we hebben laten zien dat je niet veel hoeft te doen om te schijnen. Deel maar uit, laat maar zien dat je er voor de ander bent.

Na die drukke middag zijn m’n moeder, ik en m’n zus onderweg gegaan naar Rotterdam, waar we gingen kijken naar een theaterstuk “GROOS” geschreven door mijn oom Cor ‘t Hart en waar mijn nicht Mirjam ‘t Hart in speelde! En wat was dat leuk zeg! Trots  op die toneel familie van mij!

Kortom het was een enerverende dag! Een bijzondere, geweldige dag! Een vermoeiende dag…!

En zou hem zo weer overdoen.

Liefs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *