Wat klinkt dat goed he?

Ik wordt wakker, hoor Hadassa huilen. Tijd voor pap. Ik maak een fles en breng haar die. Ik stap onder de douche om me klaar te maken voor de dag. Aangekleed en al, stop ik de eerste was in de machine en maak ik daarna de tassen klaar voor de jongens.  Als ze nog niet wakker zijn, maak ik ze wakker. Help ze met aankleden (als ze dat willen,meestal niet). En smeer voor iedereen een boterham. K ga naar boven om Hadassa aan te kleden en zet haar in de box. Overigens ook de enige keer dat ze in de box zit per dag. Want ze vind er niks aan. Maar s morgens is het gewoon even handiger. Ik ga ontbijten en de jongens poetsen hun tanden.  Ik gooi een beetje gel op hun hoofd en iedereen is klaar om te gaan. Heerlijk relaxed.

Wat klinkt dat goed he.?
Nou, dat is dus niet de realiteit.  As we speak : 7:15, lig ik nog in bed. Hadassa heeft haar fles leeg en de speen gevonden die ligt rustig te chillen. De jongens kijken beneden televisie in hun pyjama’s. Dus straks drop ik de bom, jongens jongens aankleden! Wat willen jullie op je brood?! Wat willen jullie mee naar school?! Eet nou door?! Hup hup hup!  Dat is de realiteit.  
Ik ben geen ochtend mens. En daardoor moeten ik en de kinderen standaard haasten. Ik dacht serieus als je kinderen had, dat je dan wel transformeerde in een happy ochtend mens. Nou in mijn geval nope. Het is voor mij nooit makkelijk om uit bed te komen. En deze winterperiode helpt niet bepaald mee. 
Maar oke.. inmiddels is het 20 over. Laat ik maar gaan haasten.  Fijne woensdag iedereen !
P.s Overigens komen de kinderen nooit te laat op school. We zijn zeer professionele haasters. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *