We mochten stralen

Hoi!

5.30 de wekker gaat..het is vroeg..ik ben moe.. en toch spring ik uit bed!
Jeetje wat heb ik er zin in! Terug denkend aan vorig jaar waar we al zo veel dak en thuislozen blij mochten maken word ik nog vrolijker! 6 uur de jongens wakker maken..die hebben wat minder zin 😉 Om half 7 zitten we allemaal in de auto om vervolgens de jongens te droppen bij m’n ouders. We rijden naar het huis van Chantal&Tillai waar ons verzamelpunt is. Iedereen is er, we gaan! We hebben er allemaal zin in. En eigenlijk lijkt niemand van ons er mee te zitten dat we ontzettend vroeg op moesten. Eenmaal aangekomen zien we dat de plek bij kostersgang groot genoeg is voor onze caravan en zetten hem daar neer ( naast het politiebureau). Nico, Chantal en ik gaan flyeren bij het slaaphuis en in de stad, terwijl de rest de kledingrekken buiten zet en met het eten begint. We staan bij het slaaphuis en realiseren ons dat we nog niet gebeden hebben…we bellen de andere groep en laten ze weten dat wij hier bidden en zij dat daar kunnen doen.. Want hoe kunnen we zo’n geweldige dag beginnen zonder dit in Gods handen te leggen..?

We kunnen veel mensen flyers geven en de meeste zijn erg enthousiast en zo worden wij nog blijer! Als we terugkomen zijn er al wat mensen aangeschoven en genieten van een kopje koffie of een blikje fris. De bbq staat al aan en de rijst en sate is al warm. Wauw… hier staan we dan gewoon met een carvan een bbq, tafels en banken een halve kleding winkel naast een politiebureau ( politie auto’s en motoren reden af en aan) en niemand die er wat van zegt, Alleen maar positiviteit. Zelfs in de kostersgang zijn ze ontzettend enthousiast en laten ons gebruik maken van toilet en alles wat we maar nodig hebben. Wat een zegeningen….We delen, we luisteren.

Op de terugweg in de auto bid ik stil, Dank u wel Heer voor deze dag, U was hier..U heeft ons dit gegeven.. de caravan, het geld, de mensen, de liefde die we mogen uitdragen. Dank U wel!

We zijn een lichtje geweest voor de mensen die zelf niks hebben..we mochten stralen.

Liefs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *