Er is iets verandert.

 

Angst.

Op 21 februari schreef ik dat ik moeite had met alles uit handen te geven. Te zeggen ‘Heer doet U het maar’. En eigenlijk uit angst. Angst om ineens dingen te moeten doen die ik echt niet wil. Of dat er dingen gebeuren die mij verdriet doen. Het lijkt misschien gek dat ik dat zeg. Maar ik was oprecht bang voor drastische veranderingen, enge dingen. Ik bad wel elke dag dat ik Zijn wil wilde doen…maar diep van binnen.. sprak ik het eigenlijk meteen tegen. Oke.. Uw wil… maaarrr,,,, dit en dit wil ik graag zelf nog in handen houden.

Er is iets verandert.

Maar dat is niet meer zo… In de tijd na die blog kreeg ik een mail van joyce meyer ( dagelijkse mail met een korte overdenking en gebed) boven aan stond: Alles van jezelf aan God geven. Dat was precies wat ik moest doen. Ik las het stukje, en het gebed. En er veranderde iets. Ik was niet bang meer.

Elke dag.

Nu elke dag lees ik dat gebed op.

God, vandaag geef ik alles van mij aan U: mijn handen, mijn mond, mijn geest, mijn lichaam, mijn geld en mijn tijd. Alles wat ik heb, is van U. Ik wil vandaag Uw wil doen.

Want ik wil elke dag alles wat ik heb, geven aan Hem die het mij gegeven heeft.

Stefanie Brouwer

Delen op social

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Design en lifestyleDesign en lifestyle