Gideon is vijf!

getal-5_20100810_1365266889

Gideon is vandaag vijf jaar geworden! VIJF! Één hele hand vol! Ik vind het best een dingetje. Echt wát een leeftijd.

Gideon is een heerlijk kind. Hij kan zelf heel goed spelen, zich echt uren vermaken. Met verkleden, kleuren, prinsessen Playmobil, kleien. En daarnaast houdt hij er enorm van om op de WiiU of computer spelletjes te doen. Dat is echt iets van het laatste jaar, hij gaf er nooit zo veel om, maar nu is het echt helemaal hot! En hij is er nog goed in ook!

Hij kan ontzettend piepen en klagen. En van een mug een olifant maken is denk ik wel zijn beste eigenschap 😉 Hij vindt het heerlijk om prinses te zijn en benut elke kans om zich lekker op te tutten en al zwierend en dansend als één van de vele disney prinsessen door het huis te gaan.

Hij kan heel slecht tegen zijn verlies en kan heel goed stampvoeten en schreeuwen als hij zijn zin niet krijgt! Hij houdt enorm van paprika en tomaat en wil dat dan ook elke dag mee naar school. Het is een theatermaker en een na-aper. Hij wil maar al te graag doen wat zijn broers doen en noemt zijn zusje poepie, omdat ze zo schattig is.

Hij luistert graag naar het verhaal van assepoester op een cd als hij gaat slapen. Zijn lievelingseten is pizza. Hij vind het super leuk om naar de kapper te gaan, alhoewel hij er nog niet helemaal uit is of hij z’n haar nou wil laten groeien of kort houden.

Gideon is een knuffelaar een verlegen ventje, maar eenmaal uit z’n schulp is het een pretletter en druktemaker. En alhoewel hij eigenlijk liever tien wilde worden vandaag gaan we vast een heerlijke dag hebben samen.

2 thoughts on “Gideon is vijf!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *