Beatrixoord: Part 2

Vanmorgen vroeg stapte ik in de auto om weer een ritje te maken naar het beatrixoord. Na onze intake een aantal weken geleden vielen er al snel nieuwe brieven met afspraken op de mat.

 

20180301_084921

Gescreend. 

Vandaag werd Hadassa gescreend. ‘T klinkt heel serieus..maar ze heeft lekker gespeeld en gegeten terwijl er wat mensen toe keken. Ze vond het allemaal reuze interessant maar  ook erg spannend. Soms kroop ze weer naar mama’s veilige armen of pakte ze m’n vinger stevig vast. Het is allemaal heel indrukwekkend en leuk!

20180301_101534(0)

Zoektocht.

Veel vragen beantwoord en gelachen om de ondeugende lachjes die Hadassa gebruikt om iedereen in katzwijm te laten vallen. ‘Ze is zo schattig’, dat is iets wat ik echt honderd keer per dag zeg. Ik voel me blij wanneer zij blij is. Dat ze kan lachen en ondeugend kan zijn. Ik kan echt genieten van haar blijdschap, intens genieten van hoe zij is en haar gekke maniertjes. Ook al is het tegelijk een zoektocht. Maar ik ben vast beraden me te richten op alle positieve dingen.

Ze komt er wel.

Volgende week mag ik terug zonder Hadassa en zal ik samen met “het team” bespreken wat het plan van aanpak is. Wat zijn hun bevindingen en wat zijn de opties. Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik het niet spannend vind. Want dat vind ik  wel. En tegelijkertijd is het goed. Lieve mensen die alleen het beste willen voor Hadassa en wij zijn bereid alles aan te pakken. Ze komt er wel, er zijn alleen wat extra handen nodig.

dfedce33db29d4e39cd867ba834a0101

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *