Keep U posted!

Hoi!

Ik wilde eigenlijk even een korte update doen van vanmorgen.

Hadassa is weer even gezien door de kinderarts, ze was tevreden. Haar longetjes klonken wel oké het zat voornamelijk erg hoog. Ze was weer lekker gegroeid in de lengte en  de breedte 😉 Heerlijk om te zien. Ze heeft nu andere neusdruppels ik hoop dat die wat beter hun werk doen. Vooralsnog ben ik ontzettend blij dat ze gewoon lekker thuis ziek kan zijn. En het redt zonder extra hulp vanuit het ziekenhuis. Haar sonde is een vervelend ding om te zien, maar voor nu erg fijn want ze drinkt zelf geen slok meer. Haar voeding krijgt ze dus mooi binnen. Zij weet niet beter dan dat ze die nodig heeft en lijkt er (gelukkig) totaal geen last van te hebben. Ergens in maart ( ik wacht nog op de brief) zal de 2e keer een mri scan gemaakt worden. Dit ivm een ‘knik’ ( weet even niet hoe ik het anders moet omschrijven)  in haar nek. Ze willen kijken of er verandering is, dat het minder wordt of juist erger. Ook iets waar ze geen last van lijkt te hebben. Dus we zullen wel zien.

Ik wil nog even benoemen na mijn blog van gisteren. Ik ben ontzettend dankbaar voor hoe het nu gaat. Het doet me echt heus veel verdriet om Hadas steeds zo ziek te zien en er soms geen einde aan lijkt te komen. Maar dat ze gewoon bij ons mag zijn maakt me erg blij. Soms overvalt me het gevoel van verdriet en onmacht ineens en pfff lijkt het allemaal echt even te veel.

Goede berichten van de arts horen en een fijn gesprek was echt even wat ik nodig had. Bedankt voor jullie reacties gisteren. Ik waardeer het enorm! En ik blog niet om reacties uit te lokken..of om zielig over te komen. Maar puur wat ik voel en wat er speelt, hoe ik met dingen om ga. En ik vind het heel fijn dat jullie er zijn, mee lezen en mee leven.

Keep U posted!

Liefs!

P.S
Ik ben maar gestopt met de week overzichten.. ze lijken allemaal hetzelfde en heb niet echt zo’n boeiend leven waarin ik elke dag bungeejump en ga diepzee duiken. Best een ‘saai’ leventje als je er elke dag een stuk over moet schrijven. Ik vind zelf absoluut niet dat ik een saai leven heb hoor! Maar om jullie nou elke week te vertellen hoe laat ik op stond, hoe vaak ik het huishouden doe en de ritjes van en naar de supermarkt in detail bespreek. Kan ik me voorstellen dat, dat niet echt het lezen waard is. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *