Update Hadassa CT

Om half negen meld ik me in het ziekenhuis. Hadassa slaapt en ik kan in de wachtkamer gaan zitten. Ze word langzaam wakker en na twintig minuten worden we opgehaald. Na dat er wat verdovende spray op haar handje is gedaan prikken ze het infuus, ze zien een mooi adertje,, maar ik had ze al verteld dat het prikken bij haar nogal een uitdaging kan zijn. En zo geschiedde.. en maar wroeten met die naald. Nope.. t gaat hem niet worden.
Ik word naar de PACU gebracht en daar moet ik wachten op de anesthesist die het infuus gaat prikken. Hadassa word erg ongeduldig. Ze is ontzettend moe en we moeten behoorlijk lang wachten. Ik word over vijf minuten al bij de CT verwacht…en nog geen anesthesist te zien. Als hij er uiteindelijk is prikt hij gelukkig in één keer goed en kunnen we meteen naar afdeling Radiologie.
Na een minuut of tien zijn we aan de beurt en Hadassa is net in slaap gevallen… zucht. Eenmaal op de ‘tafel’ zet ze het op een krijsen en terwijl ze word ingepakt gaat ze alleen maar harder krijsen. Alsof ze weet dit ken ik en ik vind het absoluut niet leuk! Gelukkig duurt een CT maar een minuutje en staat ook alles in één keer goed op beeld. Dus ze word weer uitgepakt, en na het weg vegen van het zweet en het verwijderen van het infuus lacht ze weer !
Ik merk dat het mijzelf altijd veel energie kost. Ook al is het niet zo heel bijzonder en was het opzich een ‘kort’ bezoekje. Ik ben altijd erg moe als ik er vandaan kom. Toch wel veel spanning.

Al met al een goed bezoek. Hadassa lag in de auto heerlijk te knorren. Thuis een fles en daarna naar bed. Waar ze eerder altijd erge huilbuien had na een “drukke”of “andere” dag, doet ze dat nu gelukkig een stuk minder. Over anderhalve week zullen we te horen krijgen hoe de scan eruit ziet. We zijn erg benieuwd. En afwachten maar weer.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *