‘Ze staat hoor’!

‘Ze staat hoor’!

‘Oh meisje kijk uit dat je niet valt’!

‘Mevrouw, uw dochter staat op het stoeltje’. 

Ja, ja! Ik weet het wel!

Ik loop door de Lidl en word nog net niet door letterlijk iedereen aangesproken dat Hadassa is gaan staan op het stoeltje van de winkelkar. Iets wat ze dus ontdekt heeft en nu non stop doet. Ze is best klein en ontzettend lenig dus die beentjes gaan alle kanten op. Ze staat, zit achterstevoren, op haar knieën echt..ze doet het allemaal. Super handig ook wanneer je boodschappen doet..zucht.

En alsof dat ( overal handen en ogen hebben) nog niet genoeg is. Word ik dus echt de hele tijd aangesproken. Waar ik dan het gevoel van krijg alsof ik het niet goed doe. Niet genoeg op let of niet voorzichtig genoeg ben oid. Zo irritant! Want echt mensen ik weet wat voor capriolen ze uithaalt. Thuis is het niet veel anders, ze klimt overal op. Ik draai me om en hup ze zit op de eettafel. Het is een klein monstertje wat de wereld ontzettend interessant vindt. Wat op zich echt geweldig is, ze is zich heel bewust van haar omgeving en wil alles ontdekken! Ik heb ogen, oren en handen nodig OVERAL! Gelukkig ( vind ik) ben ik erg makkelijk en laat haar dus haar gang gaan. Maar wel onder de juiste begeleiding natuurlijk 😉

Dus lieve mensen die mij zien in de supermarkt of waar dan ook met een klein aapjes meisje. Dank u wel dat u zo alert bent. Maar weet u, ik heb het onder controle. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *