Ik denk het bij dromen blijft

We hebben een leuk rijtjes huis. Een mooie ruime woonkamer, ruime slaapkamers en een tuintje waar je fatsoenlijk in kunt zitten als het lekker weer is.

Toch dromen Ben en ik al jaren van een nog iets ruimer en vrijstaand huis, met een tuin waar de jongens verstoppertje in kunnen spelen, een eigen kamer voor ieder kind en voor Ben een ruime garage om te knutselen en sleutelen.

Eens in de zoveel tijd scrollen we door funda en dromen weg bij de ruime keuken met het raam op de tuin gericht (een must) zodat ik de kinderen lekker kan zien spelen terwijl ik sta te koken (lekker geromantiseerd).

De laatste maanden is er steeds één huis waar ons oog op valt. Hier niet ver vandaan.. dat alles heeft wat wij ‘willen’ en waar we van dromen. Hij was al eens verkocht onder voorbehoud ( ik baalde) en ineens ging dat toen niet meer door.

 Ik ben alleen met dit soort grote dingen soms behoorlijk ‘bang’.

Kunnen we het echt allemaal wel betalen? We weten nu wat we hebben en wat we maandelijks kwijt zijn. Zijn er niet honderd en één verborgen gebreken? Zullen we ons huis op tijd verkopen voordat, dat huis weg is?

Er zijn voor en nadelen en ik denk dat het bij dromen zal blijven.

Maar ik geloof dat als het voor ons is, het ook zal gebeuren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *