Klus Update

Ik had eigenlijk allang een update moeten plaatsen van het laminaat natuurlijk *oeps* Bij deze komt tie als nog. De plinten zijn nog niet geplakt, maar dat is een klusje wat makkelijk even tussendoor kan.

Na het uitzoeken van het laminaat, zijn we de zaterdag daar op gaan leggen, 22 april dat is dus al bijna een maand geleden. Ik ben er achter gekomen dat Ben en ik echt een goed team zijn. Ben is geduldig en neemt de tijd om je iets te leren. En ik kan blijkbaar meer dan ik altijd denk en het was heerlijk om zo samen laminaat leggen. Af en toe even een korte pauze omdat de kinderen wel gewoon door het huis heen banjerden

                                                                                   

Maar aan het einde van de dag lag er in de kamer en de keuken een mooie nieuwe laminaat vloer. En echt het voelt nog steeds ontzettend goed. Ik word nog elke keer blij als ik door de kamer loop en zie dat alles gewoon één geheel is.

De avonden daarop heeft Ben ( met iets minder hulp van mij) de gang er nog in gelegd. Met z’n tweeën was het helemaal niet handig, maar ik kon gelukkig wel wat kleine klusjes doen.

Nog eventjes en dan is het echt klaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *