Warning: Schokkende beelden!!

Hoi!

Warning: Schokkende beelden!!

Laten we het even over een onderwerp hebben waar ik zelf persoonlijk een haat liefde relatie mee heb… Namelijk.. het huishouden. Ik vind het heerlijk als m’n huis opgeruimd is, maar het komt zelden voor dat elk vertrek in ons huis tegelijkertijd opgeruimd en schoon is. Misschien ken je de blog nog van de opruim actie in Rubens kamer..? Nou die kamer ziet er regelmatig zo uit..zeg maar gerust HEUL vaak. Dit is hoe het er vandaag de dag bij ligt.

Boeit het me echt ? Hmm.. ik vind het vervelend dat ik looppaden moet creëren en heel vaak op lego sta ( dan weet je pas wat echte pijn is 😉 ) Maar het is zijn kamer, zijn rommel.

 De kamer van Boaz en Gideon is minstens zo erg, de vloer ligt letterlijk bezaait met verkleedkleding, kleding en speelgoed. Vaak liggen de dekbedden er ook nog bij want vanaf bed in de ‘zee’ springen is natuurlijk geweldig. ja.. ik kreeg de deur niet eens verder open dat dit. De achterkant was gebarricadeerd met DEKBED.

Oke, dit is natuurlijk als schoonmaak en opruim fanaat wel heftig om te zien.. Steef get some shit done! Ja..ja ik weet het. Maar he, ik wil ook wel eens realistische beelden schetsen. Op facebook, instagram en al die andere shizzle zie je altijd de perfect opgeruimde huizen, kamers en keurige kinderen.
Misschien is mijn huis een ander uiterste..maar he, ik doe m’n best.

Even weer een fotootje: Vaatwasser stuk….( aanrecht hoe het er uit ziet as we speak)

Maar weetje, de jongens zijn gelukkig. Ben is gelukkig. We hebben elke dag een lekker bordje met eten, liggen voldaan in bed en hebben een bere weerstand door alle stof lagen die we elke dag inademen  😉 . Prima toch? Natuurlijk zorg ik ervoor dat we kunnen zitten op een schone wc, eten van schone borden en enigszins door het huis kunnen lopen. 
Ik wil graag dat mijn huis eruit ziet alsof het uit een magazine komt..maar he, die losse laminaatstukken en tv draden en kapotte bank gaan echt niet ineens weg. De rommel blijft ook mooi waar het is, want blijkbaar zit ik zo in elkaar. 
Echt heus, vergeleken bij een horder huis, is het mijne ontzettend netjes 😉 Dat vind ik goed genoeg. Maar nu ik dit gedeeld heb, heb ik wel de drang om op te ruimen..Denk ik…

Liefs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *