Herfst enzo.

De herfst staat voor de deur! En volgens mij ben ik één van de weinigen die het niet erg vindt. Want waar ik zeur over te warm, zeuren anderen weer over té koud en té regenachtig. Ik vind het wel lekker zo!
Ik mag namelijk legaal op de bank zitten zonder dat iemand er wat van gaat zeggen dat ik zo weinig buiten zit in de zon.

Maar de verandering van het weer maakt ook dat ik kasten van jongens weer eens goed moet opruimen. Alle zomer kleding eruit en de lange broeken en truien kunnen weer naar de voorgrond. Ik moet ook nog best wel veel kopen  Zo heeft Ruben nog amper winter verantwoorde kleding. Iets met hij is de oudste en o, ja ik moet dus echt naar de winkel om het te kopen. Die andere twee krijgen vaak het doorgeschoven spul. Maar ook nu is dat voor in ieder geval Gideon ook niet voldoende. En liep Boaz vandaag in een broek maatje hoogwater ( maar hij vind het ontzettend hip want dat is veel mooier dan zo’n lange broek mam).

Ik heb voor het eerst Boaz beloofd dat hij zelf mag kiezen wat hij wil hebben. Hij is de enige die echt iets geeft om hoe erbij loopt.  En dat kunnen de vreemdste combinatie’s zijn maar ze mogen van mij altijd zelf kiezen wat ze aan willen. Je kunt je dus wel voorstellen dat ik erg benieuwd ben met wat voor kleding we thuis gaan komen.

En dan de schoenen..ook zo’n dingetje. Ken je dat? Je koopt schoenen ( ik meestal niet te duur) en na een week ( oké twee/drie maanden) zijn ze er al weer uit! Of erger nog, na twee dagen, ja! echt twee dagen zijn ze vies en zijn de neuzen geschaafd. Nou dat dus. Gideon loopt al twee weken op laarzen zo’n beetje omdat hij geen fatsoenlijke schoenen heeft. Wat hij overigens helemaal niet erg vindt want hij houdt van zijn laarzen. Maar ja, nieuwe schoenen zijn dus wel een must.

Dat wordt dus een heerlijk herfst/winter shopping uitje met de kinderen. En ja, hoe wel ik er eerder tegen aan hikte alsof het een erge nachtmerrie was.. heb ik er nu wel degelijk zin in!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *