Aftellen met de hoofdletter A

De vakantie staat voor de deur. Nog een weekje en dan zijn de jongens vrij en gaan de zes weken zomervakantie van start! En wat zijn we er aan toe zeg.. Niet alleen de jongens, ik ook. Als fulltime moeder met een drukke periode van zorgen om Hadassa en zeker ook om de jongens is mijn energie peil lager dan laag. Ik word elke ochtend wakker met het gevoel alsof ik nog maar net in slaap ben.

Op sommige momenten merk ik weer de impact die alles heeft gehad en her beleef ik momenten die erg verdrietig waren. Of waar ik boos over was. Voel ik me weer die onbegrepen moeder en vraag ik mezelf af waarom ik niet meer standvastig was..

Ik wil niet zeuren of zaniken.. en eigenlijk wil ik niet blijven oprakelen wat me zoveel zeer heeft gedaan. Maar het gebeurd gewoon.

Maar dit word geen zielige of meelijwekkende blog hoor. Wees gerust.

Ik wil gewoon even delen dat we hier erg aan het genieten zijn van het idee dat we straks even niets moeten. We ons kunnen verheugen op het bankhangen, relaxen, in het zwembadje dobberen, en alles doen op onze eigen tijd. Ben heeft helaas maar twee weken vakantie ( veel te kort als je het mij vraagt) waarvan we één weekje heerlijk weg gaan.
Tijd om te genieten van elkaar en waarschijnlijk veel te veel tijd voor de jongens om elkaar op de huid te zitten en mij gek te maken. Want tja…wees nou eerlijk, dat gebeurd toch gewoon?

Eigenlijk zijn zes weken veel te lang 😉 Maar ook veel te lekker om in te laten korten. Dus we gaan volop in de relax modus en tellen de dagen af  totdat we in ons eigen bubbeltje mogen genieten van de waarschijnlijk voor mij veel te warme zomerdagen 🙂

Ik wens jullie allemaal een fijne en relaxte zomervakantie!

Oh yes, nog een halve dag werken en dan is het tijd voor een paar weken niksen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *