De jongens gaan mij helpen en ik de jongens.

Tja, ja ik moet er toch echt aan.. op tijd op staan. Mijn professionele haaster titel mag aan een ander gegeven worden.

De stress die het elke ochtend weer op levert is het mij niet meer waard. Tijd voor een goede en strakke ochtend routine dus!

Ik ben met de kinderen om tafel gegaan en heb ze gevraagd wat zij graag zouden willen. En zo hebben we samen een mooi plan opgesteld.

Waarbij één belangrijke regel.

Laten we vriendelijk zijn tegen elkaar.

Als iemand het even niet meer goed weet. Lees hem dan niet de les, maar help!

De jongens gaven al meteen aan dat ze het fijn vonden dat we even een momentje hadden zo. Samen overleggen, samen bedenken wat is nou eigenlijk handig.

Mijn aanwezigheid is ook erg belangrijk. Toen ik vanmorgen met Nadine sprak. Spraken we af dat ik zoveel mogelijk beneden zou zijn tijdens de ochtend routine. Want ik doe soms nog maar de deur achter me dicht. En de eerste klappen en verwijten zijn al gevallen. Daar ben ik dus behooooooorlijk klaar mee. Maar dat snap je denk ik wel 😉

Het plan opstellen was het makkelijkste deel. Doorzetten is een ander verhaal… Ik ben van nature echt geen doorzetter, ik geef al gauw op als ik er geen zin meer in heb en mijn motivatie is vaak snel vervlogen. Maar omdat ik voor meer positiviteit en rust/structuur/balans ben gaan we ervoor!

De jongens gaan mij helpen en ik de jongens.

Stefanie Brouwer

Delen op social

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Design en lifestyleDesign en lifestyle