Herfst Bucket list

Het is herfst en ik wil dit seizoen goed benutten en met de kinderen leuke herfstige dingen ondernemen. Gewoon omdat ik weet dat zij dat leuk vinden en het gewoon een heerlijk seizoen is.

Dus bij deze, mijn herfst Bucket list:

 Samen bakken. 

Ik ben dus echt geen bak moeder. Ik vind bakken erg leuk, als ik het zelf kan doen. Zonder overal eierprut, bloem, en vingers die constant door het deeg of beslag roeren. Maar ik weet dat de jongens er erg van genieten en het echt leuk vinden. Dus deze herfst wil ik dat echt gaan doen. Lekkere appelflappen of speculaas brokken ofzo. 
Een regenwandeling maken.

Dat blijf ik heerlijk vinden. Laarzen aan, zonder paraplu. Gewoon kletsie nat regenen, door de plassen stampen en het liefst als het al een beetje donker is. Om vervolgens allemaal lekker droge kleren aan te trekken en met een warme kop met chocolade melk op de bank te ploffen.
Naar het bos.

Vaak vinden wij het leuker dan de kinderen want na een halfuurtje lopen vragen ze dan of we al weer terug gaan. Maar ze kunnen er wel even lekker rennen en al hun energie kwijt. Het is alleen met de buggy in het bos wel een beetje lastig. Misschien toch maar een draagzak lenen van iemand. En hopen dat Hadassa het ook een goed idee vindt. 
Een film middag houden. 

Gewoon een middag op de bank. Chips en popcorn, wat lekkers te drinken en lekker films kijken.
Voeder kettingen maken voor vogels.
Iets wat ik nog nooit gedaan heb met de kinderen maar echt het lijkt me leuk. Een lange ketting maken van pinda’s en die in de tuin hangen.
Een mooie foto van ons gezin laten maken in een mooie herfst omgeving.
Dit wil ik gewoon omdat ik het mooi vind. En ik graag foto’s heb van ons als gezin. Vaak staan alleen de kinderen erop. Of ik/ Ben alleen met een kind of de kinderen. En dan in zo’n mooi herfstig sfeertje met al die mooie kleuren! 
De herfst duurt tot 22 december dus ik heb even de tijd om deze plannen uit te voeren. Dan kan ik weer gaan voor een “winter bucket list”. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *