Niet mijn ding

Deze blog schreef ik drie jaar geleden.. ik sta er nog steeds zo in. En verbaas me elk jaar weer over deze griezelige ‘feestdag’.

 

Hoi!

Vanmorgen zapte de jongens langs Diney XD… waarbij een reclame voorbij kwam over halloween programma’s en films.. ik schrok me rot! En de jongens draaiden meteen hun hoofd weg. Ruben zapte zonder te kijken verder. Wat een enge beelden kwamen er voorbij! Heksen, monsters, mummies, skeletten..brrr. Voor een kinderzender vind ik het echt TE!

Ik ben sowieso al geen fan van halloween, omdat je, je kinderen verkleed als heksen, vampiers, spoken en andere enge griezels. En dat moet dan leuk zijn. Of je hele huis versieren tot één grote horror show en dan gezellig daar je boterham met pindakaas naar binnenwerken..

Ik wil maar zeggen…nee niet echt mijn ding..horror en halloween. Stond pas in een winkel waar je begroet werd door levensgrote skeletten met uitpuilende ogen. En  twee tiener jongens die met hun ouders ongeveer de halve winkel leeg kochten. Mandjes vol nep ledematen, nep bloed, heksen jurken en oogballen… Leuk… Ieder z’n ding zullen we maar zeggen.

Maar niet mijn ding 😉

En ik merk dat op tv de grens tussen kinderen en volwassen steeds minder word. De meest enge programma’s met magie, vloeken en geweld blijken heel normaal te zijn. Het wordt steeds weer een stapje enger gemaakt. Waar is de grens? Waar laat ik mijn jongens naar kijken? Ik ben daarin behoorlijk streng. Geen magie, geen heksen en geen grof geweld en gevloek. Gelukkig weten ze goed wat wel en niet mag en word er bij menig reclame geroepen OGEN DICHT DIT MOGEN WE NIET ZIEN!! Haha..ze snappen het 😉 Zolang ik het nog kan sturen blijven dit de regels..

Later…

Dat zien we dan wel weer.

Liefs

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *