Bereikbaarheid als ik weg ben is oké, maar de rest #doei.

Hoi!

Ik kan je dit zo erg aanraden. Al is het maar voor een uur, een middag, een dag, een weekend. Wat een rust en wat een tijd heb je als je niet steeds in de ban bent van je telefoon. Je niet steeds hoeft te kijken of je foto wel geliked is, of je whatsappje al gelezen is, en waarom duurt het nou zo lang voordat m’n levens weer aangevuld zijn in dat stomme candy crush of  één of ander verslavend spel.

Het brengt rust in je hoofd en rust in je huis. ‘S morgens hoef je niet te haasten omdat je een halfuur te lang in bed was blijven liggen omdat je alle gemiste berichtjes moest beantwoorden en natuurlijk alle foto’s moest liken van je vrienden. Je hebt werkelijk tijd én oog voor elkaar omdat je niet naar beneden maar om je heen. Spontane ideeën worden geboren om bijvoorbeeld eindelijk eens naar die buurvrouw te gaan waar je al zo lang niet geweest bent. Of hé die ramen kunnen wel een schoonmaak beurt gebruiken. Je krijgt ineens weer ruimte in je hoofd voor dingen die er gewoon toe doen maar soort van verdrongen waren ofzo. Ik schrijf in je – vorm maar ik richt naar mezelf toe hoor 🙂

Ik moet zeggen dat ik vanmiddag wel even licht in paniek was toen ik Gideon op de psz achterliet en niet helemaal fit was. Anderhalf uur in het ziekenhuis zat omdat ik daar een afspraak had en me ineens bedacht …Wat nu als de juf belt?! Geen mens die me nu kan bereiken. Dus ik besluit bij deze maar dat ik m’n telefoon onderweg uit laat maar mee neem. En als ik gebeld kan worden hem aan zet maar zonder internet. Dat zijn dan ook wel weer momenten dat ik denk hm…t is wel een handig ding. Bereikbaarheid als ik weg ben is oké, maar de rest #doei.

Vandaag een heerlijke productieve dag gehad. Geen één klacht van de jongens over de regels. En vandaag een fijn en verhelderend gesprek gehad over Hadassa. Geef mij nog maar heul veul  van die dagen!

Liefs!

P.s Maar echt..probeer het gewoon eens…al is het maar voor een uurtje of twee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *