Pff… de afkickverschijnselen slaan in als een bom!

Hoi!

We zijn ehm.. vier dagen verder enne Pff… de afkickverschijnselen slaan in als een bom! Het liefst ren ik nu naar de de kast, ruk het deurtje open en zet m’n telefoon aan. Internet aan, foto’s liken, appen en ehm ja…gewoon vasthouden of zo… denk ik. Dit moment had ik eerder niet toen ik m’n telefoon weg legde..maar nu jeetje. Iedereen zit leuke filmpjes te kijken, hardop te lachen, maffe snapchat filters foto’s maken. Ik voel me haast een beetje buitengesloten zo zonder telefoon..en zo nog meer geneigd dat kastje open te trekken!

Je zou denken ehm..wat let je? Ja nou..ik ben hier aan begonnen en ik ga niet opgeven wanneer ik zenuwtrekjes krijg en m’n duim gewoon in de lucht aan het swypen is. Er zitten namelijk zoveel voordelen aan. Dat had ik eerder al genoemd. Maar moet ze voor mezelf weer even duidelijk hebben.
Want niet alleen de rust in mijn hoofd is fijn. Maar ik merk ook echt aan de jongens, dat de duidelijke regels en mij dus ook niet de hele tijd met een beeldscherm in m’n handen zien helpt. Ze herinneren er mij aan hoe het hoort en wat wel en niet mag. Ze weten dus heel goed hoe het zit en hoe ik het graag zie. Zo fijn!

Dat er dan iets leuks gebeurd het liefst meteen een foto maakt en die online zet zodat de hele wereld kan zien hoe leuk het wel niet is. Dat is dan maar gewoon vette pech. Die foto maken kan nog steeds, met een foto camera. Hoe deden we dat vroeger eigenlijk als je wat wilde laten zien wat je had mee gemaakt? Je drukte de foto’s af ging gezellig op visite om bijv. je vakantie foto’s te laten zien. Hoe leuk is dat? Nu zwerven ze rond op het internet en belanden ze weet ik veel waar. Ik ga heus nog wel foto’s posten want ja ik vind het veel te leuk! Maar eerst een beetje minderen en een goede balans vinden..voordat ik wéér vergroeid raak met dat kleine beeldscherm.

           

Liefs

P.s Ik moet echt m’n horloge weer gaan dragen. ( man waar je dat ding al wel niet allemaal voor gebruikt)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *