Vliegtuig stand: AAN!

Hoi!

Ja hoor het is er weer één.. een blog over m’n telefoon. Jippie! Lees em vooral niet als je niet naar het gemekker wil luisteren van een gefrustreerde moeder die zich rot ergert aan haar telefoon gebruik. Ik kan me zo voorstellen dat je op de maandag morgen wel wat beters te doen hebt *knipoog*. Maar hé voor de gene die wel willen luisteren, dank u  *glimlach*.

Mijn telefoon gebruik loopt op het moment weer de spui gaten uit. Waar ik eens zo dapper was begonnen met m’n telefoon weg te leggen en dat ook aardig succesvol deed…Is hij nu weer zo’n beetje verkleefd met mijn linkerhand. En tot overmaat van ramp heb ik er zelfs weer een verslavend spel opgezet.. ik bedoel maar…hoe laag kan je zinken.

En Stefanie dan nog iets waar haal je überhaupt de tijd vandaan om zoveel op je telefoon te zitten je hebt net een nieuwe baby?! Je hebt nu vier kinderen, werkelijk..hoe dan?! *schaam* tja..door bepaalde dingen die moeten gebeuren gewoon niet te doen. Een berg was van vijf bij vier, ramen waar je eerst met je hand over heen moet wrijven wil je er door heen willen kijken, en in elke ruimte liggen er wel honderden spullen niet op z’n plek. En dat niet alleen, de “ik maak even dit level af en dan kom ik je helpen” moeder vind ik vreselijk. En de “even dit berichtje aftypen ik veeg zo je billen wel” mama vind ik belachelijk.

Kortom, tijd voor drastische maatregelen, want de Stefanie telefoon addict die ik nu ben maakt me niet blij.

Nu heb je op je telefoon de ‘vliegtuig stand’ niet dat ik ooit vlieg en die daar dus voor gebruik. Ik zet em wel eens aan als ik mijn telefoon oplaad dan gaat het net even wat sneller.
Maar…als “ik wil even niet gestoord worden” stand is het ook erg handig! Want ik kan niet gebeld worden of geappt, gesmst of één of andere melding van een stom spel krijgen waarvan ik zo nodig  het volgende level moet halen want je hebt weer vijf levens.

Dus huppa! Aan die vliegtuig stand! Geen afleidingen en verleidingen om m’n telefoon op te  pakken en door een pagina nutteloosheid te scrollen. Op twee vaste dagen in de week zet ik mijn telefoon op vliegtuig stand en de andere dagen mag ik van mezelf ‘s morgens, ‘s middags en ‘s avonds een halfuurtje op m’n telefoon. Om mailtjes en appjes te beantwoorden en natuurlijk alle leuke foto’s van iedereen op Insta te liken *grijns*.

Over een aantal dagen zal , ik een update plaatsen ook handig als stok achter de deur 🙂

Poging driehonderdzesenzestig gaat nu van start!

Liefs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *